6.2.2009

Yhteenveto torstain tilanteen mukaan

Runebergin tortut on syöty, joten on ensimmäisen yhteenvedon aika. Torstain tilanteen mukaan Kutosista johdossa on Pelagia, ja Mari jää hänestä vain parinkymmenen gramman verran! Yhteensä koko porukka on saanut valmista aikaan 1698 gramman edestä.

Saldonsa ovat siis avanneet:

1. Pelagia 552g
2. Mari 526g
3. Matami74 152g
4. Susku 135g
5. Lape 107g
6. JaanaM 101g
7. Chrippe 50g
8. Haka 48g
9. Elina 27g

Apuemännän on tunnustettava, että kuluneella viikolla on syntynyt vain 10 cm kaulahuivia, koulukiireistä johtuen. Harjoitustöiden kirjoittaminen ja neulominen kun eivät sovi yhteen. Pitäisiköhän opetella käyttämään puikkoja varpailla?

Viikonlopuksi näyttää olevan tiedossa lähinnä lumi- ja räntäsateita, sijainnista riippuen. Nyt on siis hyvää aikaa lepäillä sohvan nurkassa, huovan alla lumihiutaleita ikkunasta ihaillen ja samalla puikkoja kilistellen. Ystävänpäiväkin on tulossa ensi viikolla - ehtisikö vielä muistaa rakkaimpiaan pienellä käsintehdyllä yllätyksellä?

Tsemppiä, arvon hamsterit!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Olisko jonkun näkööstä nappia saatavilla? eres "pääsivulle" en oo ainakaan hoksannu notta siällä olis sellaasta ollu! Tosin en tiärä osaanko sitä enää liittää omille sivuulle! Mutta kuitenkin, jäis eres muisto!!!!

Kristel kirjoitti...

Kyllä pääblogissa on myös tämän vuoden tempaukselle bloginappi kopioitavissa. :)