1.2.2009

Tervehdys!

Olen Pelagia, seikkailuistani kerron enemmän blogissani Keskiäkäisen tunnustuksia, ja olen oikea lankahamsterien äiti, isoäiti ja anoppi... Neulon ja virkkaan maanisesti vuosittain 20 kg:n lankakulutusvauhtia, mutta silti varaston koko keikkuu aina vaan jossain raavaan miehen mitoissa, noin kiloissa laskettuna. Olen näiden vuosien jälkeen vakuuttunut siitä, että lankani ovat kaksineuvoisia ja lisääntyvät yön pimeydessä hävyttömästi keskenään... Lankani ovat vallanneet huushollista yhden (pienen) huoneen (tai siis ainakin puolet siitä), ja niitä varten on hankittu nyt myös ulkoistettu varasto eli parakki, jota mieheni innolla remontoi. Innolla siksi, että vapautuvaan huonetilaan on luvassa kotiteatterihuone... =)

Lankahamstereissa olen ollut mukana jo ainakin kolme kertaa (luulisin), ja joka kerta olen onnistunut sinnittelemään jonkin aikaa myös pudotuspeleissä mukana. Tällä kertaa en ole tehnyt kovin tarkkoja suunnitelmia, mutta ensi alkuun tänään neuloin pari pipoa paksuista langoista, niistä lisää huomenna, kun ehdin kuvata ja punnita... Toinen menee syksyllä neulotun kaulaliinan kaveriksi ja toiselle pitää nyt neuloa myös oma kaverikaulaliina... Yhdelle kaverille olen jo aiemmin neulonut pipon ja se kaipaa myös kaulaliinaa kaveriksi, ja pojan lätkäjoukkueen äideille ja muille kannattajille pitää neuloa ainakin viisi pipoa vielä, yhdeksän on jo valmistunut. Näissähän sitä riittää alkuun pientä puuhastelua. Neulon ja virkkaan paljon muille, lahjoiksi ystävilleni ja erilaisiin varainkeräyksiin sekä hyväntekeväisyyteenkin, sillä jos omalle perheelleni (jolla on ihan riittävästi pipoja, kaulaliinoja, lapasia ja sukkia, kiitos kysymästä!) vain neuloisin, pysyisimme näillä langoilla neuleissa vielä siinäkin vaiheessa, kun lapset ovat jo muuttaneet kotoa.

Sopivasti sain ihan kamalan flunssankin tähän kuukauden alkuun, tirskun ja aivastelen täällä kirjoittamisen lomassa, ja juuri äsken melkein aivastin leukani sijoiltaan - ei kuulkaa yhtään naurata! Onneksi puikot kuitenkin pysyvät käsissä ja DVD-varastosta löytyy viihdykettä sairaspäivien ratoksi.

Joka vuosi tavoitteenani on ollut neuloa helmikuun aikana enemmän kuin edellisenä vuonna. Viime vuonna meni kolme kiloa rikki - siinä sitä on tavoittelemista tälle vuodelle.

Ei kommentteja: