13.2.2009

HiljaiseloaTämä viikko on mennyt niin tiiviisti töiden ja muiden juttujen merkeissä, ettei juuri mitään valmista ole näyttää. Nämä tähän hätään viimeiset pölypallerot valmistuivat jo alkuviikosta, mutta en jaksanut niitä kuvata enkä raportoida. Lankoina on valkoista Isoveljeä sekä vissiin muutaman vuoden takaista Tango Fania. Yhteensä näihin meni lankaa 66 g.

Keskentekoisina on vironvillasta tekeillä oleva virkattu huivi sekä seiskaveikasta neulottu pyöreä torkkupeitto puolitoistavuotiaalle kummipojalle. Huivi saattaa valmistua tänään tai peräti huomenna, mutta torkkupeittoon pitää kyllä vielä tikutella kerros jos toinenkin, ennen kuin sen voi puikoilta tipauttaa pois. Tuollaisen pyöreän peiton neulominen on muuten mitä parhainta televisioneulontaa: joka toisella kerroksella on vain muistettava kymmenessä kohtaa tehdä langankierto, muuten voi vain neuloa neulomasta päästyäänkin... =)

Viikkoraportoinnissa tunsin suurta ylpeyttä Kuutoshamstereista; muut porukat eivät päässeet edes samalle kiloluvulle meidän kanssamme, ja nyt Mari pisti vielä huikean lisäyksen villatakkinsa muodossa! Jei, hyvä me!

Ei kommentteja: