3.2.2009

Pelagia avaa tilinsäTässä ensimmäisten sairaspäivien tuotoksia... Flunssa kääntyi poskiontelotulehdukseksi ja nyt on tiedossa vielä ainakin kaksi lojumispäivää kotona. Ystävällinen työterveyslääkäritäti antoi antibiootit ja saikkua. Ikävä kyllä nytkin on kuume nousussa, joten lyhyesti:

Ylinnä ensimmäisenä valmistunut kirsikanpunainen piponen Teddystä. Pipon taustalla könöttää jo lokakuussa valmistunut Lohikäärmehuivini, jonka kaveriksi tämä pipo tuli nyt tehtyä. Langankulutus 66 g.

Keskellä edelleen Teddystä tehty setti, jonka huivista kylläkin vielä uupuu napit - tämä pipo ja huivi menevät lämmittämään jonkun muun päätä ja kaulaa, en tänäkään päivänä käsitä miksi olen tuon väristä lankaa ostanut, olen varmaan jo alun perin ajatellut tekeväni siitä jotain jollekin muulle, minä en nimittäin tuon värisiä käytä. Ikuna. Pipoon meni 60 g ja huiviin 82 g, eli yhteensä 142 g.

Ja alhaalla on järjestyksessä kymmenes Nups-pipo (Nups on siis paikallinen lätkäseura, jossa poikani pelaa), joka sekin menee lämmittämään jonkun muun äidin päätä. Lankana Mamboa ja kulutus 70 g.

Kolmen päivän ahkeroinnin tuloksena on siis 278 g kulutusta. Hmm, täytyy petrata vauhtia, jos meinaan saada kolme kiloa rikki tässä kuussa!

Keskeneräisenä on kaulaliina kaverille, joskin sekin alkaa olla jo loppusuoralla. Seuraavaksi sitten pukannee joko virkattua kolmiohuivia tai lisää Nups-pipoja. Tai sitten jotain aivan muuta.

Ei kommentteja: