19.2.2009

VIIIIIHHHDOINNNNKINNNN


on minullakin valmistunut jotain. Ei jää siis hamsterisaldo (tai tähän saakkahan se oli vielä säälipistesaldo) 50g:n. Nyt siihen voi lisätä 560g tästä komeasta ja värikkäästä Aino-puserosta, jonka viimoisen langanpään juuri päättelin. Ohje on Novitan syksyn 2006 mallistosta. Mistä ja mihin tarkoitukseen olin nuo langat (vielä on valkoista, kirkkaan vihreää, oranssia ja punaista jäljellä, mitäköhän niistä keksisi?!?) aikoinaan ostanut, mutta tässä työssä tulevat edukseen.

Hieman kyllä harmittaa, että on jäänyt puikkojen heiluttelu näin vähälle: Ensin piti priorisoida neulomisen ja tenttiinluvun välillä. Voitte vain arvata, mikä olisi voittanut, ellei tentin uusinta olisi ollut pahimpaan mahdolliseen aikaan myöhemmin keväällä. Ja heti perään, samana iltana, onnistuin nappaamaan elämäni flunssan. Voi että tätä köhimistä!!! Nyt on siis viikon verran pysytty punkan pohjalla ja siellä on hankalaa lääkepöllyssä vääntää mitään unen kaltaista monimutkaisempaa. Sympatiani kaikille teille, jotka olette olleet samassa jamassa! Nyt siis odotellaan lopullista parantumista, jotta pääsisi tuota uutta puseroa keväthangille näyttämään.

Ja koska poikaystävänikin on käymässä tarjoilen tämän pläjäyksen ihan kuvan kera. Olkaapa hyvä! :D
Hamsterisaldo tällä hetkellä siis yhteensä 610g. Tsemppiä vain kaikille. Mie taidan palata Noiden aino-langan jämien äärelle. Josko saisi vaikkapa säärystimet niistä aikaiseksi.
P.S. Viimeksi puhuin siitä ohuen langan paidasta. Ööh. Pitäisikö meidän joskus tehdä samanlainen tempaus UFO:jen valmistumisen puolesta?

Ei kommentteja: