2.2.2009

Määki oon mukan

Lankahamsterit pääsi kyllä yllättämään. Sunnuntaina tuli kutsu mukaan, ja mietiskelin, että nyt hetikö se kisailu alkoi vai vasta ensi kuussa.. En ole yhtään henkisesti valmistautunut taistoon, en katsellut neulemalleja valmiiksi enkä valkannut sopivia lankoja ja mikä harmittaa eniten, en ehtinyt alennuksesta hamstraamaan 7veikkaa ja isoveljeä. ;o) Tässä sitä nyt kituutellaan vanhalla lankavarastolla, jota on onneksi vajaa 11 kiloa. Toivottavasti sieltä jonkinlainen inspiraation lähde löytyy..

Olen 4-kymppinen kuuden lapsen kotiäiti Oulun suunnasta. Kolmatta kertaa taidan jo olla mukana, ensimmäisenä vuonna ylsin parhaimpiin tuloksiini. Viime vuonna tikuttelin vähän vähemmän, ja nyt en aio itselleni suurempia tavoitteita asettaa. Muutaman vuoden marinoituneista langoista haluaisin vihdoin neuloa puseron itselleni, mutta saa nyt nähdä.

Neulonut olen melkein koko ikäni. Ala-asteikäiseni ompelin kotona barbienvaatteita, yleensä aika epäonnistuneita tekeleitä, mutta sinnikkäästi yritin uudestaan.. Neulomisesta tuli harrastus yläasteella, kun pääsin neulomaan elämäni ensimmäisen puseron, sen jälkeen neuleita on syntynyt tappavan tasaiseen tahtiin. ;o)

Kirjoitan reilun vuoden ikäistä blogiani osoitteessa värillä väliä.. kunhan se on punaista. Muutkin värit kyllä menee, mutta tuo punainen on ollut lemppari kakarasta saakka. ;oD

Ei kommentteja: