11.2.2009

Luovun leikistä

Ilmoitan vain, että aion hypätä Lankahamstereista pois. Teen neuletakkia, johon on ilmoitettu langanmenekki väärin. Ohjeessa (Novita Talvi 2008 malli 36) ilmoitetaan langanmenekiksi 700 g Kaarnaa ja 550 g Isoveliä, mutta todellisuudessa pitäisi olla toisinpäin. Mikä tarkoittaa sitä, että minulle jäi Kaarnaa kolmatta kerää ylimääräistä, mutta Isoveli loppui kesken päättely- ja saumojenompeluvaiheessa. Yritin paikata asiaa Nallella, mutta lopputuloksesta tulee äärimmäisen ruma. Joten lähden nyt etsimään vielä yhtä kerää Isoveliä, jos satun sitä jostain löytämään, ja jos löydän, niin ostan. Luovun siis kisasta, mutta vastoin tahtoani. Ottaa päähän ja rankasti. Haluan kuitenkin tehdä neuleen kunnolla.

3 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Voisiko joku hamsterisisko auttaa asiassa? Siis vaikkapa lankavaihdon muodossa? Mitä Isoveljeä olet etsimässä (väri, värinumero)?

Kristel kirjoitti...

Hätä ei ole tämännäköinen! Aiempinakin vuosina on anomuksesta myönnetty lupa ostaa se yksi lisäkerä jos on käynyt näin että lanka loppuu kesken! Eihän Lankahamstereiden tarkoitus ole missään nimessä tuottaa UFOja kaappeihin. :) Eli osta pois se kerä, tai tosiaan vaihda jonkun kanssahamsterin kanssa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Mari, tulehan takaisin!