1.2.2009

heips

Juuli täällä ilmoittautuu ruotuun lounaisesta Suomesta, blogi löytyy osoitteesta heles-inki.vuodatus.net
Olen ensimmäistä kertaa hamsteroimassa. En ole yleensä hirveästi perustanut lankadieettien sun muiden päälle, eli ostanut lankaa aina kun jotain on osunut kohdalle. Nyt ovat lankavarastot vallanneet jo lankakomeron viereisen hyllykönkin. Laihikseen on siis akuuttia tarvetta.
Innostuin tammikussa ravelryn Lankalaatikon puitteissa käyttämään vajaat puolitoista kiloa - mikä lienee suunnilleen sama kuin koko viime vuoden kulutukseni.

Hamsterikuussa kilpailen itseäni vastaan. Katsotaan saanko pantua tuon vielä paremmaksi. Suunnitelmat on ainakin kovat. Neljät sukat, kolme neulepaitaa, myssy, pannumyssy, pannulappuja...

Suunnittelemista ylipäätään vaikeuttaa suuresti se seikka, että kun lankoja on tullut osteltua aikasmoisen holtittomasti, niin ei niillä ole käyttötarkoitustakaan mietittynä. Istuskelen sitten kerä kädessäni ja kuuntelen puhuisiko se minulle.
Yleensä ne ei puhu.

Varastojani en ole koskaan laskenut. Niiden laajuutta kuvannee seikka, ettei puolentoista kilon vähennys tuntunut missään. Hamsterikuun neulomusten langat olen jo parkkeerannut odottamaan keskilattialle, eikä niidenkään jäljiltä jäänyt vielä tyhjää tilaa...

Saattaa tietysti olla, että joudun kesken kaiken lopettamaan. Fysiossa viitattiin mahd tenniskyynärpäähän ja ehdotettiin, että kävisin hankkimassa kiristystuen. Hmph. Ignoreerataan se nyt vaan niin kauan kuin mahdollista.

Aamulla aloitin punaiset sukat itselleni, ja varmaan niitä kohta lopettelen.
Hauskaa kuukautta muillekin!

Ei kommentteja: