27.2.2009

kaikenlaista

Jouduin lataamaan kamerani ennen kuin sain siitä kuvia ulos. No, nyt se on ainakin viritetty ja kunnossa viimeisiä kuvauksia varten. Onhan sunnuntai-aamulla lupa kuvata ja ilmoittaa keskiyöhön mennessä valmistuneet grammat? Puikoilla on nimittäin vielä jotain, enkä ehdi huomenna kutoa kuin vasta myöhemmällä. Ei huvittaisi kamalasti kuvailla keskiyölläkään, vaan vasta aamun valossa, jos lupa on.

Nyt raportoin nämä:

Sohjo-huivi, Katia Divaa ja itsekehrättyä BFL-lankaa. Itsekehräämäni on seitinohutta ja kudoin sen paksun langan väliin niin, että paksulankakerrokset eivät ole koskaan päällekkäin. Tämä piti huivin ilmavana, ja pituuttakin kertyi ihan mukavasti. Painoa tällä on 82g.

Kotilo-myssy, paksua täysvillalankaa valkoisena, sekä hieman pätkävärjättyä etukaistaleeksi. Kudoin langasta puolitoistametrisen kaitaleen, jonka kiersin kotilon muotoon ja ompelin kiinni. (Tästä kuvasta konstruktiota ei juurikaan näe, yritin saada tällaista aikaan. En ihan onnistunut, täytyy harjoitella vielä.) Painoa tälle tuli 92g.

Ei kommentteja: