1.2.2009

Apuemäntä esittäytyy

Ensinnäkin, tervetuloa kutoshamsteriblogin pinkkiin satumetsään minunkin puolestani!

Olen 26-vuotias biomateriaalitekniikan opiskelija Tampereelta, vapaaehtoisesti lapsettoman perheen vaimo-osapuoli ja neljän kissan palvelijatar. Bloggaan, myös kaikesta muusta kuin neulomisesta. Langan ostamisen lisäksi elämäntapoihini kuuluvat lukeminen, sivuaineiden haaliminen, sarkasmi, eläinsuojelutouhut, kaiken kauniin rakastaminen ja miehen paijaaminen.

Hamsteroin toista kertaa. Luin juuri huvittuneena ensimmäisen kertani, vuoden 2007 esittelyä, ja huomasin lankamäärän kasvaneen noista ajoista (5 kg) noin 30-35kg (en pidä tarkkaa kirjaa). Varaston kasvaessa avomiehestä on tullut aviomies, opintosuuntaus on vaihtunut ja kissojen määrä kasvanut yhdellä (kesyrottien vähentyessä nollaan). Asuntokin oli vaihtunut opiskelijamallisesta omaan kotikoloon, mutta säilytystila on edelleen rajallista, ja tämä on tärkein syy varastonkevennysprojektiin. Tällä hetkellä langat majailevat kaikkialla. Kissojen takia keriä ei ole esillä, mutta jokainen säilytyskaluste (cd-telinettä lukuunottamatta) tuntuu kätkevän sisäänsä pallon tai muutaman. Mutta koska kaikki kaunis ilahduttaa, on mukava nähdä pari nättiä vyyhtiä, vaikka olikin etsimässä laatikoista jotain ihan muuta.

Oli hupaisaa havaita myös, että hamsuihin 2007 valmistuneesta neuletakista puuttuu edelleen vetoketju. (Inhoan vetoketjuja, saumojen ompelua ja utf-8:aa.)

Strategia: paksut langat, paksut puikot, paljon luennoilla istumista ja riittävän tylsiä tv-sarjoja.

Ei kommentteja: