1.2.2007

rebale esittäytyy


1. Olen 24-v 9kk pojan koti-äiti, intohimoinen käsityöläinen. Blogini on osoitteessa rebale.vuodatus.net Minut tunnetaan myös nimellä Bäle, en tajunnut tänne kirjautuessa, että mihin laitetaan nimi, joka näkyy muillekin. Eli bloggerin käyttö ei ole minullekaan tuttua, virheitä voi esiintyä.

2. Olen aloittanut neulomisen koulussa 3. luokalla. Siitä se innostus sitten kasvoi. Ensin pieniä töitä, sitten puseroita äidin kanssa yhdessä neuloen. 8. luokalla neuloin ensimmäisen puseron ihan yksin. Moni työ on jäänyt kesken, totaalisia fiaskojakin mahtuu useampia, mutta onpa tullut paljon tehtyä todellisia helmiäkin.

3. Lankavarastoni on nyt juuri punnittu, ja tänään se oli 18 255g. Olin järkyttynyt varaston koosta, sillä olin ajatellut sen olevan paljon pienempi (kork. 13kg). Mielestäni varaston on tarve pienentyä, eikä yli kymmenen kilon varastoa tarvitse olla.

4. Strategiani on neuloa omaan tahtiin, mutta työksi olen valinnut nopeasti valmistuvan (ja painavan) työn.

5. Työ jolla aloitan on pusero. Olisin jo aloittanut sen, mutta haluamani malli on hukassa. Muistan millainen se on, mutta en sitä, missä numerossa se on. Aamulla meinasi jo hermot mennä, kun selasin lehtiä läpi. Soimasin itseäni, kun en ollut etsinyt mallia valmiiksi.

6. Eka työ (päätyö) on perushelppo (tosin pitkään suunnitteilla ollut) pusero. Jos kerkeän, voisin yrittää päässäni kehkeytynyttä (joskus jostain lehdestä lukemaani) lapasmallia.

7. Kieltäydyin ostamasta tammikuussa lankaa. Tosin yritin metsästää kahteen keskeneräiseen työhön lankaa, mutta en löytänyt. Toinen työ on ollut hyvin kauan keskeneräisenä, ja toisen aloitin tänä vuonna hyvin vanhasta nurkissa pyörineestä langasta.

Tähän yritän vielä liittää kuvan lankavarastostani (se näyttää kyllä laatikoissa paljon pienemmältä):
Onnistuikohan kuvan lisäys, kun mitään ei näy? Vai minneköhän kuva tuli lisättyä??

Ei kommentteja: