25.2.2007

Pientä valmistunutta

Eilinen menikin erilaisten pienten töitten viimeistelyyn. Jokainen gramma on tärkeä, joten nyt seuraa suorastaan hiukan noloja lankakulutuksia (kts. yllä). Muutamaa uutta tekniikkaakin tuli kokeiltua, sillä olin viime tiistaina Helsingin työväenopiston Virkataan!-tapahtumassa. Siksi mukana on sekä kirjovirkkausta että isoäidinneliöitä.

Kulutus: Huovutettu kaulakoru. Lankana Fritidsgarn ja Cortina Exclusive. Ohje Suuri käsityölehden numerosta 1/2007. Paino 6 grammaa. Kehtaako tällaisia lukemia edes ilmoittaa? :)

Kulutus: Kirjovirkattu ranneke Nalle-langasta. Paino 14 grammaa. Kirjovirkkaus on siis minulle uusi tuttavuus. Ihan mukavaa, mutta tämä ranneke jäänee suojaamaan vain hiirikättä eli paria en taida nypertää.


Isoäidin pikkulaukku. Kulutus: Novitan Malibu-lankaa 90 grammaa. Malli on oma, tosin ideaa on etsitty useastakin Debbie Stollerin Koukussa-kirjan ohjeesta. Opin vihdoin isoäidinneliön! Lisäksi työhön upposi aika mukavasti jämä-Malibua.

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Toki pienetkin työt saa raportoida! Niissähän vasta jämälankapotentiaalia onkin! :)
Se kaulakoru on kivannäköinen, hämmästelin niitä keltaisia pilkkuja oikein suurennetusta kuvasta, kun luulin niitä ensin helmiksi...
Nämä siis kirjattu.