24.2.2007

Pudotuspeli?

Heippa!
Pääblogissa on pieni keskusteluntynkä siitä että haluaako joku jatkaa hamsterihengessä vielä helmikuun jälkeenkin. Kyseessä ei olisi enää organisoitu kisa, eikä tiedossa ainakaan ole mitään palkinnonjakoa.
Viime vuonna tämä tapahtui pudotuspelin muodossa, käytännössä varmasti niin että jos ostaa lankaa, niin sitten ei enää ole mukana.

Nyt kysynkin teiltä, rakkaat kanssabloggaajat: Onko haluja jatkaa hamsterihengessä neulomista ja virkkaamista, vai onko langanostopaineet jo kovat? Jos jatkajia on useampi, voisi ajatella tämän blogin ylläpidon jatkamista. Jos jatkajia on vain vähän, on mahdollista että heidät kootaan pääblogiin mukaan. Eli laittaisitteko kommenttia, juu vai ei, tähän viestiin.

Itse en ole heti 1.3 ryntäämässä lankakauppaan, varastonpienennys ei ole tapahtunut ihan toivottuun tahtiin, eli lankoja riittää vielä. Voin siis jatkaa emäntänä, jos halukkaita osallistujia riittää.

Ja tämän viikon keskiviikkonahan on sitten viimeisen raportin aika. Ja meidän yhetiskulutus on jo melkein 18 kiloa... Kaikki keskiviikkona klo 24 mennessä ilmoitetut valmistuneet työt osallistuvat kisaan, mutta toki töitä saa ilmoitella ennen viime hetkeä... ;)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti mukana pudotuspelissä. Olen saanut opiskelukiireiden takia tuhottua vähemmän lankaa kuin piti (joku voisi vihdoinkin keksiä, miten kirjoittaa koneella ja neuloa samaan aikaan?). Ostohinkujakaan ei suuremmin ole - oikeastaan itsekuri tuntuu ihanalta :)

Tuuli kirjoitti...

Kyllä kiinnostaisi jatkaa! Lankaa on tosiaan vielä yllin kyllin jäljellä. Ehkä en loputtaman pitkään pysy mukana, mutta vielä ei ole lankakaupan kutsu käynyt ylivoimaiseksi. On myös hauska katsella vanhoja keriä uusin silmin. Mitä tästäkin voisi tehdä? Ehkä samalla tulee kokeiltua hiukan erikoisempia yhdistelmiä, kun joutuu soveltamaan erilaisten lankojen ja värien kanssa, eikä aina tee juuri niin kuin ohjeessa sanotaan.

Kivaa, jos emäntä jaksaa meitä paimentaa myös ensi kuussa. Ehkä pääsiäinen voisi olla seuraava tavoite?

isrik kirjoitti...

Voisin myös tulla mukaan, eli ainakin jatkaa ostolakkoa. Oma varasto ei pienene ennen kuin veljen neule on valmis eli grammoja ei tule, mutta eipähän tulisi osteltua vaan ostamisen ilosta.

Meemu kirjoitti...

Minä kans olen mukana=) Hieman on mielihaluja jo tullut, mutta oikeasti ei tarvetta lankojen ostolle ole. Ja voisi tuota varastoa yrittää neuloa poiskin, että voisi sitten hyvällä omatunnolla taas keväämmällä ostaa uusia kesälankoja. Ja ainakin ne heräteostokset saisi nyt hyvin himmattua kun langanostolakkoa jatkaisi... En ota paineita asiasta, eli jos tarvetta tulee niin sitten putoan pois.

Lotta kirjoitti...

Yritän jatkaa vielä helmikuun jälkeenkin, mutta... olen lähdössä reissuun ensi viikolla ja jos Chicagossa vastaan tulee ihan ohittamaton lankakauppa (sopivasti torstaina eli 1.3.), niin taidan pudottautua ihan vapaaehtoisesti. Mutta jos näin ei satu käymään, niin jatkan pudotuspeleissä!

käksä kirjoitti...

Täällä ollaan halukkaita jatkamaan pudotuspelien merkeissä.

Minna kirjoitti...

Haluaisin kyllä kovasti mukaan pudotuspeliin, mutta....omat lankavarastot eivät olleet tähänkään asti kovin suuret ja nyt olen haaveillut tekeväni kesäkassin, johon on PAKKO ostaa lankaa kun itseltä ei löydy sopivaa. Haluan kesäkassin puuvillasta eikä multa löydy kuin villaa. Harmi. Eli olen siis ryntäämässä lankakauppaan varmaan heti ekana maaliskuun päivänä joten en tule pudotuspeliin mukaan. Vaikka kyllä kiihkeästi haluaisin :O)

Pikkumyy kirjoitti...

Jatkan myös, aion paastota pääsiäiseen, tosin salaisen sukankutojan langat on ostettava, mutta, voisiko niistä keskustella, kun ne menee kuitenkin vastaanottajan toiveiden perusteella?

Petra kirjoitti...

Mietin itse myös tuota sukkavaihtojuttua, ajattelisin että jos ei omasta varastosta löydy sopivaa lankaa, täytyy siihen saada ostaa tarvittava lanka.
Eikös säännöissä ollut mm. Salaiselle neuleystävälle ostetut langat sallittuina?
Mukavaa että näin moni on innostunut jatkamaan!

PS: Ikuinen kilpailuviettini pistää välillä laskemaan yhteissummamme: se on jo yli 21kg! Siis 20kg paukkui jo... :D Mitäs se onkaan 50g keriksi muutettuna? Yli neljäsataa kerää... :O

Stricker kirjoitti...

Aion jatkaa niin kauan kuin siltä tuntuu eli mukana ollaan bvarastoja vähentämässä helmikuun jälkeenkin.

Miimu kirjoitti...

Eihän tätä voi kesken lopettaa, eli mukana pudotuspelissä niin kauan kun pystyn.

Huu kirjoitti...

Kiitos muiden kiireiden, ei minua saati tuotoksiani ole tässä blogissa näkynyt. Pudotuspeliin olisin kuitenkin halukas osallistumaan.