28.2.2007

Kuka lohduttaisi Puputsia?

Voin kertoa vähän illastani: Tulin kotiin, otin neuleen käteen ja onnellisena neuloin takkia, jonka tiesin saavani tänään valmiiksi ja kartuttavani mukavasti lankahamsterisaldoa. Sain hihat valmiiksi ja aloin sommitella neuletta kasaan. Tämä näky hyppäsi silmille ja sitten kaikki muuttuikin punaiseksi:


Kuka muka haluaa neuletakin, jossa on kaksi oikeaa etukappaletta?! Teki mieli luetella kaikki kirosanat ja vollata, kun otti niin pahasti päähän. Ja vielä ennen kuin aloin toista etukappaletta tehdä, tarkistin vielä, että se tulee oikein. Kuten kuvasta näkyy, niin hyvin onnistui. Tästä kököstä tulikin sitten kertaheitolla ikuisuusprojekti, koska en halua edes nähdä mokomaa! Yritin äsken vielä aloittaa vasenta etukappaletta uudestaan, mutta jotenkin onnistuin mokaamaan senkin. Ärgh!

Lankahamsterien viimeisiksi saldoiksi tulee siis iPod-kotelo, huimat 8 grammaa:


Ja ilmoittamaton vaakatilkku, 64 grammaa:


Yhteensä 74 grammaa. Koko hamsterien summa on siis 1132 grammaa. Ei sekään ole huonosti! Vaikka toi takki kaivelemaan jääkin.

Pudotuspeliin en lähde mukaan. Se ei jaksa niin paljoa innostaa, ja unohtaisin sen kuitenkin. Ensi vuonna sitten taas. ;)

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Voi Puputsi-parka! Sympatiaa!

tiinav kirjoitti...

Kristel, tämä ansaitsee ehdottomasti jonkin sympatiapalkinnon! Tai ainakin palkinnon parhaasta selityksestä! Voi Puputsi-parkaa!

Petra kirjoitti...

Voi tuska tuollaista juttua! :(
Mun laskuopin (ja laskimen) mukaan 8+64=72, eli kirjaan sen tuonne summaan lisäksi. Saldoksesi tulee siis huimat 1130g :)

Kiva että olit mukana tässä!