27.2.2007

Viimeistä viedään


Raportti viimeisestä hamsterityöstä: Vauvan lapaset Lanett-langasta. Kulutus 19 grammaa. Pikatyönä, kaksinkertaisesta langasta neulotut lapaset eivät ihan onnistuneet malliltaan ja epäilen, että nämä lapaset eivät vauvan käsissä pysy. Tein siis liian lyhyet ja leveät lapaset. No, ensi kerralla etsin jonkinlaisen ohjeenkin.

Saatatte ehkä ihmetellä värivalintojani. Tarkoituksena oli toki tehdä kaksi samanväristä lapasta, mutta huomasin jo yhden punaisen lapasen jälkeen, että toiseen ei jämälankani enää riitä. Sydänkoristeilla yritin naamioida lapasia hiukan enemmän samannäköiseksi. Tulipa samalla kokeiltua silmukoiden jäljentämistä, mikä vaikutttaakin aika näppärältä tavalta koristella sileää neuletta. Tarkkasilmäiset taitavat kyllä huomata, kumpi lapanen on kirjailtu ensin...

Pienet lapaset olivat siis helmikuun viimeiset raportoitavani. Kuukausi kului nopeasti ja vaikka vähän myöhässä heräsin touhuun, pääsiin tavoitteeseeni eli ylitin puolen kilon kulutuksen. Jos tätä menoa jatkaisin, enkä ostaisi lainkaan uutta, olisi varastoni tuhottu ehkä noin kolmessa vuodessa. Ei taida kuulostaa oikein realistiselta. Mutta silti jatkan ilolla laihistani myös ensi kuussa. Toivottavasti saan seuraa teistä muista!

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Pikkulapaset kirjattu!
Itse en nyt päässyt tavoittelemaani puoleen kiloon, joten jatkan varmasti... :) Ja aika monta on ilmoittautunut pudotuspeliin, eli oletan että jatkamme täällä samassa blogissa.