28.2.2007

pirullisen langan kosto ja toinen kustooNiinkuin kerroin inhottavan sotkuisesta Nalle-kerästä josta halusin eroon - näyttää siltä että sitä on jossain vaiheessa ostettava lisää. Argh! Eilen illalla klo 23.30 oli tilanne tämä, muutama kerros vielä ja pipo olisi valmis. Tosin ihan loppu jänskätti koska silmukoita olikin sadan sijasta 110. Mutta sitten kävi niinkuin olin toivonut (toisessa yhteydessä)... sotkuinen lanka loppui. Tuossa tuolilla lepäilee se viimeinen pätkä. Siihen ei pystynyt edes epätoivoinen hirttäytymään, vaikka halusi.
Mitäs nyt eteen? Pengoin vähäiset lankani läpi. Ei, mustaa ei ole mitää plaatua. Huijaamaan en alkaisi kipittämällä ostamaan uuden kerän. Enkä myöskään ala neulomaan jollain toisella värillä pipoa loppuun vain saadakseni sen saldooni, koska purkuunhan se sitten menisi. Saako tästä edes sääligrammoja? Mies punnitsi pipon kauppamatkalla ja sai grammoja 100.
Olkoon sitten kiinalainen juttu jonkin aikaa. Enkä mene ostamaan mustaa lankaa - olen pudotuspelissä mukana!!

Mutta mokomasta langan kostosta suivaantuneena, otin heti aamusta korkaamattoman kerän vaalean siniharmaata Nallea kaksinkerroin puikoille ja neuloin niin vimmatusti. Nyt silmukoita tasan sata. Ja valmiiksi tuli ihan äsken Coustou: (miksi se kuva meni tonne ylös??) Paljon napakampaa neulosta koska tein sukkapuikoilla, pyöröjen ollessa kiinni mustassa kiinalaisessa. Kerästä jäi jäljelle jonkin verran, arvelen pipon painavan 110g joka vielä lisättäköön saldooni.
Jos joku muistaa heti missä blogissa oli tämä Coustou, laittakaa pliis kommentteihin, en enää nyt jaksa vaiheikkaan lapsellisen päivän jälkeen ajatella. Etsin sen kyllä käsiini kunhan esittelen joku hetki pipot blogissani. Ohje on muutes hyvä ja teen näitä lisää jahka jaksan.

TuijaM

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Höh mikä musta lanka! :p (näyttää sille kieltä!) Jos purkaisit tuon ja kutoisit 100silmukalla, niin lanka kai riittäisi?

Toinen pipo kirjattu.