1.2.2007

Meemu esittäytyy

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi?
Olen Meemu 34v, kolmen lapsen kotiäiti ja käsityöalan yrittäjä. Blogini on osoitteessa http://meemu.vuodatus.net. Esittäydyn vasta nyt, kun roskis oli ilmeisesti imaissut kutsuni. Onenksi sain uuden tänään tilalle.

2. Kauanko olet harrastanut neulomista?
Ensikokeiluja peruskoulun jälkeen tein joskus kymmenisen vuotta sitten, ja sen jälkeenkin. Paljon aloituksia mutta vain vähän valmista... Puolisentoista vuotta sitten innostuin taas kokeilemaan, ja jäin totaaliseen koukkuun. Puikot heiluvat nykyään lähes aina kun katson tv:tä. Vieroitusoireita tulee jos työkiireiden vuoksi jonain päivänä ei puikkoihin ehdi tarttumaan...

3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?
Varastoni on tällä hetkellä ehkä noin 7kg. Lankataulukkoon olen merkinnyt lankojani 6427g, mutta tiedän että kaappien perukoilta hieman vielä löytyy. Voisihan sitä pienentää, niin voisi paremmalla omallatunnolla sitten ostaa taas uusia ihania lankoja;) Ostan yleensä tarpeeseen, mutta myös sillä tyylillä että "voi kun ihana väri, tuosta vois tehdä joskus sukat tai lapaset itselle tai muksuille"... Joskus sitten tuleekin tehtyä, mutta usein tulee taas lähdettyä kauppaan hakemaan jotain tiettyä väriä, vaikka vaihtoehtoja voisi kaapista löytyä. Ja sitten tuolla on jotain mistä on joskus ajatellut jotain tehdä, ja nykyään ihmettelee miten ihmeessä on voinut niin ajatella.

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?
Kyllä mä varmaan yritän neuloa vähän nopeampaan tahtiin, että varasto oikeesti hupenisi edes hiukan. Mitään stressiä en kuitenkaan asiasta ota, vaan hauskuus säilyköön neulomisessa edelleen=)

5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?
Aloitinkin jo tunti sitten kuopuksen Jenga-pipolla, ja sen olin ihan suunnitellut. Tarkoitus olisi saada noita tämän talven tamineita ainakin tehtyä tässä kuussa. Itselle pari huivia ainakin, sekä alpakkalapaset on suunnitelmissa.

6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?
Jos rohkenen, olisi tarkoitus yrittää sukan neulomista varpaista aloittaen. Osallistun myös Project Spectrumiin, ja sen tiimoilta on sininen Tennessee odottamassa. Kärjestä aloittaen saisi koko kerän hyödynnettyä loppuun saakka.

7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)
Itse asiassa ostin varalle hyvin vähän. Isännän tilipäivä osui vasta tälle päivälle, joten se rajoitti. Ja ihan hyvä niin! Pääasiahan on se jo hamstratun varaston pienentäminen. No, yhden kerän Jengaa ja kaksi mohairkerää hamstrasin ihan tätä kuuta ajatellen. Tai siis niin että pakko ostaa tammikuussa kun helmikuussa ei sitten enää voi...

Blogger on minulle uusi tuttavuus, joten toivottavasti ei postatessa tule kovin kämmättyä...

Ei kommentteja: