9.2.2007

Ekat grammat

Sainhan nämä puikoilta ja pääteltyä! :) Eli tumput 100% villalangasta, joidenkin pienempien kehräämöiden villaa ovat he. Lankaa kului 72g. Tarkemmin tietoa blogissani.

Valkoisen langan osalta olen ajatellut näitä tumppuja myös Project Spectrum työnä.
Olen samaa mieltä Riepan kanssa kuvista: jos mahdollista, olisi kiva että kaikki laittaisivat kuvia valmistuneista, eikä tosiaan vaan linkkiä blogiinsa. Jos ei ole kameraa tai piuha on hukassa tms. niin se on sitten eri juttu.
Lisäsin nyt ensimmäistä kertaa tänne kuvan, ja täytyy kyllä sanoa että siinä blogger on tosi helppo: kuvan voi hakea suoraan koneelta, välikäsiä ei tarvita.
Mitä ulkoasuun tulee: onhan muillakin kuin apuemännillä oikeudet tehdä muutoksia? (En siis tiedä) Itse en aio sen eteen tehdä mitään, koska tämä pohja kelpaa mulle. Jos joku haluaa muuttaa pohjaa, on sekin ok.
Apuemäntien kesken on nyt Kristelin pyynnöstä keskustelu kappaleiden laskemisesta. Olin tulkinnut sanat "yksittäiset kappaleet" kirjaimellisesti, ja siis laskenut jokaisenn sukan ja lapasen erikseen, kuten tilkut ja muut, kokoon katsomattta. Vaikuttaisi siltä että muut ovat laskeneet nämä yhtenä kappaleena, sukat parina jne. Eli voipi olla että kun Kristel tarkistaa sääntöä, joudun laskemaan kappaleet uudelleen, ja joiltain tuo luku pienenee... Eli tälle postaukselle voisin vielä laitta labelin "ups", mutta taidan jättää väliin, aika monta labelia on jo nyt! ;)

3 kommenttia:

Meemu kirjoitti...

No minä vähän ihmettelinkin kun katsoin että kohdallani lukee 3kpl, ja olen vaan huivin ja sukat tehnyt vasta... Eli saapi sen kolmosen kyllä muuttaa kakkoseksi:)

Kristel kirjoitti...

Tämä oli kyllä ihan minun mokani, kun en vaan ajatellut että voi laskea monella tavalla. :D Nå, katsotaan mitä raati päättää, suurin osa apuemännistä on mailaillut jo mielipiteitään. ;)

Petra kirjoitti...

kirjaan nämä grammat itse.