1.2.2007

SatuA esittäytyy

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi?
Heippa kanssaneulojille ja apuemännille! Ilmoittaudun mukaan vasta nyt, koska minullakin oli sähköposti imassut kutsuviestin roskikseen jossa automaattisilppuri... Olen Satu, netissä SatuA, 28v kahden prinsessan (04/05 ja 06/06) kotiäiti. Koulutukselta tradenomi ja myynti&markkinointi assarin hommat oottelee, mutta saavat puolestani ootella vielä useita vuosia = ) Asustelen Vantaalla Miehen, lapsosten ja Urho-chihuahua kanssa.

Blogini on Rimakauhua ja Rakkautta.

2. Kauanko olet harrastanut neulomista?
Olen ollut poikatyttö, joka yläasteella meni puukässään. Näin "vanhemmiten" olen näemmä alkanut pehmentyä ja puikot otin takaisin kätösiini synttärilahjaksi saamana Stitch'n'bitch kirjan voimin. Viime vuonna valmistui tuning-Jussi sukat, mutta voidaan sanoa, että neulonta oikeesti alkoi vasta tänä vuonna. Aiemmin innostuin ristipistoihin, joita nyt sitten kerien rinnalla vuorottelen.

3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?
Lankavarastoni on 4270g eli ei mikään ihan kamala, mutta kun ottaa huomioon, että tuossa on lähinnä joulu-tammikuussa ostetut langat ja tammikuussa tuli kulutettua jo reippaat 700g niin ihan itteekin hirvittää mihin lukemiin tällä vauhdilla varastoni ehtiikään päästä? Yhtään ei naurata myöskään se, että varta vasten 30.1. ostin hamsterikuukauden projekteihin 1,8kg lisää lankaa.... Lähinnä mukaan tarttuu kerä silloin tällöin ruokaostosten yhteydessä.

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?
Neulon kun vaan on mahdollista kahden pienen lapsosen kanssa....Tarkoitus olisi saada muksuille pehmot ja joulupukin konttiin jo niin paljon Huopasista tehtyjä juttuja kuin mahdollista.
5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?
Puikoille pomppasi jo isommalle neidille Haisuli. Sitten pienempi haisuli työn alle, jonka jälkeen jooululahjojen kimppuun.
6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?
Virkkausta aattelin opetella ja valmistaa virkaten myös muutamat joululahjat. Katotaan kuin käy!
7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)
Kuten jo ehdinkin mainita hikiniskassa hihitellen kävin hamstraamassa 1,8kg Huopasia juuri tammikuun vikoina päivinä tähän tempaukseen.... Huvinsa kullakin, täytyy sanoa ; )

Ei kommentteja: