31.1.2007

Isrik esittäytyy

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi?
Olen Kirsi, kohta 40 vuotta. Tällä hetkellä olen kotona hoitamassa kolmea tyttöäni. (7v, 5v ja 2v) Syksyllä työmaa kutsuu jälleen. Minulla on oma blogi osoitteessa http://isrik.vuodatus.net.

2. Kauanko olet harrastanut neulomista?
Neulomista olen harrastanut lukioajoista lähtien. Välillä yksi työ pyöri kaapissa useita vuosia eikä uusia alkanut. Nyt bloggaamisen myötä neulominen on ollut ihan vimmaista :)
3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?

Jaa-a en sittenkään sitä punninnut. Aika iso varasto minulla on epäilen kuitenkin etten pääse yli 20 kilon. Tilan puutteen takia se on tarve pienentyä. Samoin sen takia, että tulee huomo-omatunto kun ihania lankoja pitää vaan kaapissa. Kartutan sitä säännöllisen epäsäännöllisesti tiettyihin projekteihin, jotka sitten ehkä siirtyvät hamaan tulevaisuuten tai valmistuvat pikavauhtia. Soukan Menita on ollut kompastuskivenäni siitä lähtien kun tuli kulmille.

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?

En aio tehdä mitään erityistä. Yritän saada keskeneräisiä pois. Samoin Project spectrumiin jotain valkoista.
5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?
Varmaan Odessa pipo valkoisesta Ainosta.

6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?
Ei nyt ei ole sellainen fiilis, että tekisi mieli opetella uutta, ehkä kuitenkin varpaista aloitettu sukka johon on jo langat ostettu ennen joulua pitäisi tehdä pois.

7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)

Teemme tässä samalla talokauppoja ja myymme omaamme. En ostanut lankaa, koska oma vanha ei ole mennyt. ehkä sitten kun tämä on myyty niin sitten saattaapi ratketa. Toivottavasti asunto on myyty jo helmikuussa, mutta minä en heti ryntää Soukkaan :)

Ei kommentteja: