30.1.2007

Vara-apuemäntä

Hei vaan kaikille hamstereille minunkin puolesta! Olen siis Lotta ja apuemännöin täällä Petran kanssa. Toivottavasti pääsette pian kaikki kirjautumaan sisään ja jättämään omat esittelynne. Tässä omat vastaukseni esittely-meemiin:

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi?

Olen Lotta, asustelen USA:n Keski-Lännessä, Etelä-Dakotassa miehen ja kahden pojan kanssa. Virtuaalikotini löytyy blogista nimeltä KnitteNutter. (Blogissani tosin väitetään, että meillä on 4 lasta, mutta niistä on 2 muuttanut äitinsä luo, eli pitäisi kai korjata tuo epäkohta...)

2. Kauanko olet harrastanut neulomista?

Äh, en muista. Koulussahan sitä opetettiin joskus neljännellä luokalla... eli siis 22 vuotta sitten. ;) Ensimmäinen projekti oli hattu, johon oli semmoinen ihan kammottava ohje käsityökirjassa. Tein sen kotona muistaakseni kahdessa päivässä ja toin voitonriemuisena kouluun näytettäväksi. Ope olikin vihainen, kun olin kutonut sen liian nopeasti -mitäs nyt tehtäisiin loppulukukausi??? Enkä ollut muutenkaan seurannut ohjetta ihan kirjaimellisesti, olisikohan äiti neuvonut kavennuksissa, eikä piposta ilmeisesti tullut tarpeeksi ruma. No, se oli vähän kumma ope muutenkin...

3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?

Lankavaraston esittely löytyy blogista. Mielestäni varaston koko ei nyt ole ihan kokonaan karannut käsistä, mutta osallistun hamstereihin sen takia, että saisin itseni pakotettua neulomaan jotain kaikista noista ihanuuksista. Sitähän varten ne on ostettu!

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?

Taidan neuloa ihan tavanomaiseen tahtiin, eli joka ilta telkkarin ääressä istuessa.

5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?

Ei ihan tarkkaa suunnitelmaa, mutta pari neuletakkia olisi listalla, joten jommasta kummasta niistä voisi aloittaa. Ja mallit taidan suunnitella itse, joten ei ole nyt tähän laittaa linkkiä.

6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?

No eipä kai sen kummempaa kuin normaalistikaan. Uusia juttuja tulee kokeiltua aina silloin tällöin ihan vaan mielenkiinnon ylläpitämiseksi. No joo, se olisi uutta, että siihen toiseen neuletakkiin tulee vetoketju. En ole vetoketjullista neuletta ennen tehnyt.

7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)

No ei tietenkään! Tai no, ehkä ihan vähän... Mutta olen kyllä yrittänyt hillitä lankojen ostohimoa siitä lähtien, kun päätin lähteä hamstereihin mukaan. Yhden tilauksen olen tehnyt sen jälkeen, kun oli ihan ohittamaton tarjous, ja tällä viikolla pääsen vielä käymään Minneapolisissa isossa lankakaupassa, josta saattaa jotain tarttua mukaan. Mutta ihan vaan välttämättömiä ostoksia, ei heräte-sellaisia. ;) Voin jo ihan tässäkin kertoa, mitä on suunnitelmissa, niin en voi sitten tehdä heräteostoksia ja väittää, että olin suunnitellut niitä etukäteen. Eli kahdesta kavereille valmistuvasta huivitekeleestä loppui lanka kesken, joten niitä etsin sieltä. Ja raidalliseen neuleliiviin olen etsinyt niitä juuri oikean sävyisiä vihreitä lankoja jo useamman kuukauden, joten jos niitä löytyy, niin ostan kyllä. Ja sukkalankaahan aina tarvitaan...

Ei kommentteja: