30.1.2007

Apuemäntä esittäytyy

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi?
Olen Petra, Tampereen kupeessa asusteleva neuloja. Bloggaan osoitteessa: http://pikkujuttu.vuodatus.net/

2. Kauanko olet harrastanut neulomista?
Neulomisen perusteet olen hallinnut ala-asteelta alkaen, mutta aktiivisesti olen neulonut nyt reilun vuoden. Aika perusasioissa siis vielä mennään, mutta huikea on haluni oppia. (Joskus toki kurkoitan korkeammalle kuin yletän, mutta niin on kuulemma tarkoituskin, näin ovat kokeneemmat ja viisaammat kertoneet, eihän sitä muuten tiedä mitä osaa ja mitä voi oppia!)

3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?
Hämmästyttävää millaisen varaston sitä reilussa vuodessa saa kertymään! En ole punninnut enkä kuvannut varastoani, se on kyllä vielä suunnitelmissa. Pari suurta muovilaatikollista kyllä löytyy lankoja. Hahtuvakiekot asustavat matkalaukussani. Ja varaston ei todellakaan tarvitse laajentua, päinvastoin: kaksiomme voisi olla huomattavasti tilavampi jos lanka- ja kangasvarastoni olisivat pienemmät!
Lankaa olen ostanut monella tapaa: Projekteja varten, kokeilumielessä, "tää on ihanaa"-mielessä (mihin ne langat raaskii käyttää?), ja sitten myös hamstrausmielessä, kuten pari kiloa Novitan Merinowoolia jotka löysin halvalla n. vuosi sitten. Laatu on minulle tärkeä kriteeri, huonoa en viitsi ostaa vaikka halvalla saisi...

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?
Puikot vaan sauhuamaan kunnes hartiat jumittaa! ;) Ei vaan, koitan saada jotain aikaiseksi. Kovin tehokas en lupaa olla...

5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?
Ajattelin neuloa liivin sinisestä merinowoolista. Vähän palmikkoa, pääasiassa sileää. Tumput tarvitsen myös.

6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?
Liivin teko on mulle ihan tarpeeksi tältä erää. :)

7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)
Taisinpa pari kerää ostaa - mutta ihan tarpeeseen...

Ja nyt on hyvä aika alkaa laittaa kutsuja hamsteriblogin jäsenille...

Ei kommentteja: