30.1.2007

Pirren piipertää mukana

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi?
Olen 26-vuotias kahden pojan opiskeleva äiti Satakunnasta. Blogistani osoitteesta www.pirren.vuodatus.net löytyy enemmän tietoa elämän pyörityksestä näillä nurkilla.

2. Kauanko olet harrastanut neulomista?
Koulussa opittiin ne perusteet ja siellä jo ensimmäisiä paitoja tuli väännettyä. Lähes kymmenen vuoden tauko neulomisesta päättyi viime kesänä ja sen jälkeen puikkoja ei ole hillinnyt mikään.

3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?
Lankavarasto on sullottuna kahteen sängynaluslaatikkoon. Tai siis yritetty, mutta kummasti kulkeutuvat pitkin kämppää... Painoa varastolla on reilut kahdeksan kiloa. Tarvetta olisi pienentää, jotta voisi ostella lisää ihania lankoja. Yleensä ostan lankaa sen mukaan mitä tarvitsen, mutta välillä myös ihan vain niiden ihanuuden vuoksi...

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?
Tarkoituksena on tehdä pieniä, nopeasti valmistuvia töitä, jotten jää jumittamaan yhden työn kanssa koko kuukaudeksi. Pipoja, pehmoeläimiä, villasukkia ja jopa lapasia löytyy listalta. Ehkä taustalla kulkee myös joku vaikeatöisempi huivi.

5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?
Ensimmäiseksi aloitan varmaan jonkun huivin taustalle ja sen jälkeen eka pipo hyppää puikoille.

6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?
Olen lapasten neulomisessa peukalo keskellä kämmentä ;-) Nyt olisi tarkoitus neuloa se peukalo tuohon sivuun, ihan kiilan kera.

7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)
Lankoja on ostettu tarkoituksella esim. pipoja varten. Lähes kaikille varastossa oleville langoille on käyttötarkoitus olemassa.Näillä mennään mitä on :-)

Ei kommentteja: