30.1.2007

Miimu esittäytyy

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi?

Olen Miimu Keski-Suomesta, kohta 32 v., naimisissa, ei lapsia, farmari Volvo ja koira. :) Blogini löytyy täältä.

2. Kauanko olet harrastanut neulomista?

Aina, tai siltä se ainakin tuntuu. Välillä on ollut passiivisia kausia jolloin on vain kerätty ideoita ja lankaa, nyt on menossa aktiivinen kausi joka toivon mukaan jatkuu pitkää.

3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?

Syksyllä kun muutettiin karu totuus paljastui sitä mukaan kun laatikoista tuli lankoja esiin, lankavarastoni on ISO, en edes uskalla punnita niitä.
Todellakin on pienennyksen tarvetta. Karttumaan se on päässyt "ai kun ihana lanka, tästä mä haluun tehdä jotain ihanaa sille ja tälle" tyylillä.

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?

Strategiaa en ole sen enempää miettinyt kun että jotain hyödyllistä itselle ja muille teen. Apupupuja, pipoja, sukkia, lapasia, kämmekkäitä..jne.
Jatkan neulomista samaan tahtiin kun tähänkin asti, eli ainakun ei ole mitään muuta tekemistä (lue:aina kun olen hereillä enkä töissä). Nyt tosin tahti taitaa kiihtyä kun työt loppuu 9.2.

5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?

Ainahan sitä suunnitelmia pitää olla, ajattelin aloittaa tällä.

6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?

Pitäytymistä yhdessä työssä kerrallaan, tosin tiedän jo nyt että ei tule onnistumaan. Mulla on kesken yhdet Söderat joita tarvitaan 4.3 rippijuhlissa, että ne on tehtävä valmiiksi vaikkakin hamsterikuukauden uhallakin.

7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)

Noooo, yhden kerän hahtuvaa taisin ostaa, mutta en tunnusta ainakaan muuta. Nyt mietin että kieltääkö säännöt miestä ostamasta mulle lankaa, kun ollaan menossa Tallinnaan 10.2 :)

Ei kommentteja: