30.1.2007

Pikkumyy esittäytyy

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi?
Oma blogi on vaiheessa, en ole tekniikan ihmelapsia ja linkittäminen ei vielä ihan suju, tulossa kyllä, myöskin kamerani on lainassa, joten kuviakaan en vielä saanut... Olen 22-vuotias teologian opiskelija, joka harrastaa partiota, käsitöitä, liikuntaa ja viittomakieltä.

2. Kauanko olet harrastanut neulomista?
Olen oppinut neulomaan koulussa, jossa lapaset olivat täysin eriparia sekä peukalot laiskuuden ja neulontavihani vuoksi niin pienet, ettei niihin minunkaan pikku peukalot mahtuneet. Myöskin virkkaaminen oli koulussa työn ja tuskan takana, valkoinen lanka likaantui tehdessä ja pesin virkkauksen pesukoneessa ennen arviointia, jonka jälkeen se kutistui ja värjäytyi:). Neulomisen ilon olen löytänyt viime vuosina vasta, kuten kaikissa muissakin käsitöissä. Ehkä kaksi vuotta olen syksyisin neulonut. Tosin viime vuoden joululahjat valmistuivat vasta täksi jouluksi. Tämän syksyn ja talven olen terapioinut itsekseni langan kanssa ja valmista on tullut hurja määrä.

3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?
"Oi kun on ihana lanka"-periaatteella. Tarjouksista, ja tarvetta varten. Olisi tarvetta pienentyä. Monenlaista perus lankaa on, muutama kerä Thaimaasta hankittuja lankoja, sekä purkulankaa varmaan puolikiloa, josta en tiedä mitä se on ja mitä siitä saisi tehtyä.

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?
Omaan rauhalliseen tahtiini. Aina kun kädet syyhyää tekemistä, keskittyäkseni luennoilla jne. En varmaan suunnittele sen kummemmin

5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?
Minulla on yksi ikuisuus villapaita kesken, sillä voisi aloittaa. Vaikken sitä ajallisesti ole ikuisuutta neulonut, on se sellainen, että välillä tulee aina tehtyä jotakin muuta, siis siitä aloitan, jos saisi anottua ikuisuuspisteetkin.

6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?
Virkkaustaidollisesti on, aion tehdä kännykkäpussin, En siis osaa perusvirkkausta juuri lainkaan...

7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)
On lankoja ostettu varastoon. Riittävästi. Eilen harkitsin, josko kaupan lankahyllylle menisin, mutta sain sen kierrettyä...

1 kommentti:

Pikkumyy kirjoitti...

Itse itseäni kommentoin. Blogini osoite on siis http://pikkumyy84.vuodatus.net/
En osannut muokata viestiäni...