8.2.2007

Vihreän villapaidan uusi elämä

Jotain valmista siis täälläkin. Tuo epäonninen vihreä villapaita sai minut viimein hymyilemään, etu ja takakappaleista syntyi pienellä muuttelulla (10 sentin sisänotolla) liivi, josta kuva myöhemmin (kunhan kameran lainaaja palauttaa viime viikonloppuna palauttamansa kameran lisäksi myös akun laturin...) blogissani. Siis liivin paino arviotuna 300g, vihreää Ainoa. En pidä arvioinnin määrää niin tärkeänä, koska pikapikaa valmistuu myös hihojen uusi elämä, johon kuluu loput 200 g. Hihoista tulee salomonsolmuilla tehty ponchoviritelmä, johon tulee kaulus. Tämä siis vielä kesken. Yhteenvetona siis 300g valmista.

3 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Jos ymmärsin oikein, on kyse samasta paidasta josta sait bonus-pisteet. Eli vein julmasti säälipisteesi pois ja korvasin kulutuksella.
Korjaa jos olen väärässä. :)

Pikkumyy kirjoitti...

Oikein ymmärsit. Vaikka ei tuota enää samksi voi sanoa, kun hihat purin ja muokkasin paidan uuteen uskoon:). Pääasia, että lanka meni käyttöön!

Kristel kirjoitti...

Hienoa että paita löysi sitten kutsumuksensa liivinä ja ponchona. :)

Pohdin vielä, pitäisikö tästä rupeamasta antaa vielä jotain bonuksia, koska projektissa on ollut mukana kaikenlaista tuunaamista ja purkamista... :D