5.2.2007

Ulkoasusta

Mitäs sanoisitte, jos tuohon oikeeseen reunaan pistettäis jokaisen nimi ja siihen vois melkeen reaaliajassa sitten päivittää jokaisen kertynyt neulesaldo? Muutenkin mietin, jos muokkaillaan tätä blogin ulkoasua, niin ideoitahan siihen olis kiva saada. Siihen voisi vaikka lisätä oman labelin "ulkoasu" tms. Mitä apuemännät sanoo? Laitoin labelin tuohon nyt joka tapauksessa, poistakaa tai muuttakaa, jos koette tarpeellisiksi.

5 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Se nimilista ja itse päivitettävä kulutuslaskuri kuulostaa hyvältä. Mulle tää blogger on vieras, enkä ole tutustunut sivupalkin muokkaukseen. Jos joku voisi sen listan tehdä, olisi se tosi kiva.(Lupaan siitä huolimatta pitää laskua kulutetuista langoista)

Ja ulkoasusta: kyllähän tätä muokata voi, edelleenkään en ole omaa päätäni asialla vaivannut, että mistä se tapahtuu. Mulla ei ole mitään näitä muokkauksia vastaan, yhteinen blogihan tämä on. :)

Vai mitä ajattelet, Lotta? Entä muut?

SatuA kirjoitti...

Hyvä idea mustakin toi kulutuslaskuri työn viereen. Oisko sellanen labels-ryhmittely myös aiheellinen eli kokois nasevasta esim esittelyt (23kpl), valmiita (15 kpl), meneillään (5kpl) tms tyylillä jolloin vanhemmat kirjoitukset ei katoaisi bittiavaruuteen ja voisi käydä kattelemassa mitä kaikkea on jo valmistunutkaan, ketä me oikein oltiinkaan jne jne?

Petra kirjoitti...

Heh, mä kuvittelin että noi labelit muodostaa automaattisesti otsikot tonne sivupalkkiin, mutta eipä se taida niin olevan. ;)
Eli: osaako joku laittaa sen niin että ne labelit tulee siihen sivuun näkyviin?

Lotta kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä idealta! Osaan _ehkä_ tehdä sen sivupalkin, jos yritän. ;) Sadun idea myös hyvä. Mä voisin tänään illalla kokeilla, saisinko nuo muutokset tehtyä. Ulkoasua on helppo muokata, mutta mulle kyllä käy tää nykyinenkin ihan hyvin. Kun ei nyt kuitenkaa ole mikään hirveän pitkäaikainen blogi kyseessä...

Lotta kirjoitti...

No enhän minä mitään ehtinyt eilen illalla, mutta jos vaikka tänään... yritän ainakin! :D