5.2.2007

Sininen tonttu

Sininen tonttu

Ensimmäinen hamsterityö valmistui, Project Spectrumin hengessä sinisävyinen superlämmin tonttupipa. Tästä työstä tuli melkoinen sillisalaatti ja jämälankojen tuhoamiskohde: samassa on neulottu kolmea erisävyistä Woolia, petroliraidallista seiskaveikkaa, Sublimen vaaleansinistä Kid Mohairia ja vaaleansinistä Floricaa. Hatun 'kupuosassa' on mukana raakasilkkilanka Kokosia, jotta kaljun miehen pää pysyy tosissaan lämpimänä. Puikot olivat kokoa 7, joten melko peltiä tuosta tuli, mutta onpa ainakin tuulenpitävä :)

Lankaa kului yhteensä 185g.

(Edit: kävin tarkistamassa painon kaupan hedelmävaa'alla, +35g omaan arviooni)

6 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Tähän langankulutuksen arviointiin taidan pyytää Kristelin kommentin, hän viittasi aiemmin esim. kaupan hedelmävaa'an käyttämistä...

Hyvä pipo, ja loistavaa hamsterihenkeä, sait paljon langanloppuja käytettyä... :)

Kristel kirjoitti...

Oma arvio on ihan OK, kunhan ei rupea kamalasti yläkanttiin arvioimaan. :) Jos epäilyttää, tai esim. tekee jämälangoista joista ei ole mitään vyötteitä tallella, voi sitten jaksamisensa mukaan punnita vaikka kaupan hedelmävaa'alla.

Petra kirjoitti...

Grammat kirjattu ylös. :)

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, olin lukenut säännöistä että omat arviot kelpaavat, mikäli vaakaa ei ole käytössä - toki voin varmistukseksi koittaa noita kauppareissuillakin punnita :)

Petra kirjoitti...

Heippa Rieppa!
En tarkoittanut ruveta pilkkua viilaamaan, ajattelin että se oma arvio on helpoin tehdä silloin kun käytössä on esim korkkaamaton kerä joka menee melkein kokonaan tai vähän toistakin.
Jos 150g on mielestäsi sopiva arvio, en halua sitä kyseenalaistaa. Halusin vain varmistaa että tämä sääntöjen puitteissa on vielä ok. :)
Jatketaan neulomista hyvässä hamsterihengessä... :)

Petra kirjoitti...

:D Eli arvioit alakanttiin... Hurjasti lankaa yhdessä pipossa, loistava hamsteriprojekti siis!
Korjataan kirjanpitoon. :)