3.2.2007

Lisää valmista!

Valmistuneiden joukkoon ilmoittautuu yksinäinen Koigu sukka:
Lankana siis Koigun KPPPM joku väri... meillä pikkuapulainen pitää huolen siitä, että vyötteet on silppuna ja roskiksessa ja kauan ennen töiden valmistumista, eli ei harmainta aavistusta värin nimestä. Oli muuten vyyhdissä ja kerällä paljon kauniimman värinen, kudottuna tuli vähän suttuisen näköinen. Mutta tykkään silti. Ja oikeesti tuo sukka ei ole ihan yksinäinen, mutta puolet tästä parista valmistui jo tammikuun puolella, eli sitä ei lasketa. Ja painoa tällä yksilöllä on 50 g, eli aloitin kärjestä ja kudoin niin kauan kuin lankaa riitti. Vaakaa ei ole punnita sitä pientä pätkää, joka jäi jäljelle, mutta se ei varmaan ole pariakaan grammaa, joten sillä ei liene niin väliksi.

Semmoinen käytännön asia tuli tässä mieleen, kun lueskelin posteja, että jos joku haluaa tulla tunnetuksi etunimellä, eikä vain tuolla nettitunnuksella (jos ne eivät ole yksi ja sama), niin voisi siihen tekstiin laittaa, että keneltä se on. Muuten menee niin hankalaksi penkoa niitä nimiä, että kuka kukin oli, kun nuo vanhemman postaukset tuosta alkaa tippua arkistojen uumeniin.

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Valitettavasti sukat ja lapaset lasketaan pareina, eli yksittäisistä sukista ei voi saada grammoja. :)

Lotta kirjoitti...

Oih ja voih! No ei auta kuin ottaa uutta neuleprojektia kehiin!

Kristel kirjoitti...

Nå, voin lohduttaa että ylidiktaattorin valmis-saldo näyttää vielä puhdasta nollaa ja kesken on enimmäkseen jo tammikuussa tai viime vuoden puolella aloitettuja töitä. ;)