4.2.2007

Puputsi esittäytyy

Esittelenpä minäkin vihdoin itseni. Tää elämä on sellaista paikasta toiseen juoksemista, ettei oikeen muuta ehdi tehdä. Mukana kuitenkin ollaan, vaikka tuunkin tapani mukaan vähän jälkijunassa. ;) Yrittäkää siis malttaa, pistän viestejä aina sitä mukaa, kun ehdin.

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi? Olen Puputsi. Oikealta nimeltä Laura, mutta Puputsina minut tunnetaan irkissä ja blogini on Puputsin puuhat.

2. Kauanko olet harrastanut neulomista? Muistaakseni olen oppinut neulomaan joskus ala-/yläasteella äidin opettamana, mutta lukioaikoina ja sen jälkeen neulomisesta on kehkeytynyt vasta kunnon harrastus.

3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?
Tällä kysymyksellä pistitte lusikkanne aika soppaan. Kuva kertokoon määrän:


Punnita en sattuneesta syystä jaksanut, vaikka moneen otteeseen piti. Ehkä sitten ensi vuonna. :) Kuvasta puuttuu vielä miehen mulle ostama hirmuisen iso Novitan kassi. Lähetin miehen Novitan tehtaanmyymälään hakemaan pari mustaa lankakerää jämien lisukkeiksi ja kotiin tuli jättiläismäinen säkki. Varasto on siis kertynyt itse ja miehen kanssa ostelemalla ja osa langoista on saatu lahjoituksina.

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?
Nyt yritän ennen kaikkea saada jotain valmiiksi, enkä vain aloittaa. Tykkään aloitella monia töitä, mutta että ne pitäisi loppuunkin tehdä... En ymmärrä. :)

5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?
Tässä on kesken Sandnesin Alpakasta säärystimet, joista toinen on jo valmis. Valmistunevat ensi viikolla, jos ehdin neuloa. Kuvia sitten.

6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?
Joo, töiden tekemistä loppuun asti. ;) Tarkoituksena olisi tehdä myös ainakin yksi tilkku Neulottui rätei -blogiin.

7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)
Tietysti. Tosin ne osti mies enkä minä! Sillä ei tosin ole merkitystä, että pyysin ostamaan... ;)

Ei kommentteja: