5.2.2007

Vielä yksi esittely

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi?
Huu, 25 vuotta, Kuopiosta. Varsinaisesti olen opiskelija, mutta aika hyvin mukana jo työelämässäkin. Blogini on Kadonneen puikon metsästäjä.

2. Kauanko olet harrastanut neulomista?
Yläasteen jälkeen satunnaisia neuletöitä ja -yritelmiä. Kunnon harrastuksen, ehkä jopa villityksen, voi katsoa alkaneen syksyllä 2005.

3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?
Lankavarastoni nykyinen elopaino on noin 15 kg. Kasvu viimeisen vuoden aikaan on ollut voimakasta, joten nyt on aika pistää jarruja ja keskittyä hamstrattujen lankojen käyttöön. Lankoja on tullut hankittua useimmiten jotain tiettyä työtä varten, joskin idea työstä on saattanut tulla lankakaupan hyllyn äärellä. :)

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?
Strategianani on neuloa jotain pientä, työ kerrallaan. Alkanut helmikuu vaikuttaa muodostuvan muun elämän saralla melko kiireiseksi, joten neulominen voi jäädä normaalia vähäisemmäksi. Mutta langanostolakko pitää, ja sitä on tarkoitus jatkaa vielä helmikuun jälkeenkin.

5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?
Aloituksena voisi olla muuan miehelle jääkiekkomaailmasta värinsä lainannut pipo. Lankana Gjestal Janne.

6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?
Pysyttäytynen ihan perinteisissä. Jos ennätän sukkalangan pariin, voisin kokeilla sukkaa varpaista aloittaen.

7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)
Ihan vain siksi, että epäilyttää riittääkö nykyiset langat tiettyyn työhön. Ei muuten tietenkään. ;)

Terveisin, Huu

Ei kommentteja: