7.2.2007

Pipottelua ja topittelua

Punainen haltijapipo

Tein itsellenikin superlämpimän pipon samalla mallilla kuin tuon edellisen miehen pipon. Jämälankojen kulutusta taas, neuloin yhdessä Sivillaa, Floricaa, Ainoa ja seiskaveikkaa, eli nelinkertaisella langalla, seiskan puikoilla. Testattu tänä aamuna -30c pakkasessa, toimii! Lankaa kului 115g.

Kissa Sophie tykkäsi piposta niin paljon, että ei suostunut luopumaan siitä kuvauksen ajaksi... Ehkä neulon seuraavaksi pieniä pipoja kattilaumalle?

Violetta-toppi Kokon-langasta

Ullan K18-extran Violetta-toppi, lankana raakasilkkinen Kokon. Tummansininen versio meni tietysti loppumaan ennen helmaa, joten jatkoin vaaleammalla. Lankaa kului 125g.

Punnitsin nämä työt lähikaupan hedelmävaa'alla, kuten myös edellisen piponi, jonka painon korjasin postaukseen (emännälle tiedoksi!) En saanut edes yhtään ihmettelevää ilmettä kanssa-asiakkailta, mikä pettymys.

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Grammat kirjattu, ja edellisen pipon grammat korjattu. :)
Ja jälleen oli loistava pipo langankulutuksen kannalta, tulee varmasti mukavan elävä pinta kun on lähes samanvärisiä lankoja muutama yhdessä. Pipo on muuten kauniskin!
Ja nyt sitä lämmintä pipoa todella tarvitaa! Itse istun sohvalla "ulkonaliikkumiskiellon" kera, kuumeesta toipumassa. Hirvittää ajatus käydä pian postilaatikolla... :O