7.2.2007

Grammat sivupalkissa

Kiitos Lotalle joka teki tuon sivupalkin! Kyllä minä sitä käyttää osaan, mutta en kyllä jaksanut pähkäillä sen luomista. :) Olen pitänyt omaa listaa koneella, mutta taidan luopua siitä nyt. Tämä lista mahdollistaa apuemäntien yhteistyön mielestäni paremmin, eli jompikumpi kirjaa grammat ja kappaleet listaan ja sitten huikkaa asiasta vielä kommentin postaukseen. Sopiiko tämä sinulle, Lotta?
Ja listasta jokainen voi tarkistaa omien tietojensa paikkaansapitävyyden, eikö vaan?

Olen huomannut että kun en yleensä kommentoi blogeissa jokaista valmistunutta työtä, vaikka se taidokas ja kaunis olisikin, tuntuu nyt kuin toistaisin itseäni. Hyvässä hamsterihengessä on syntynyt jo paljon käyttöneuleita, ja muitakin, on huikeaa seurata joidenkin teistä tahtia.

Itselläni on yksi tumppu tehtynä, toisen silmukat luotu. Saankohan ensimmäisen hamsteriviikon aikana mitään valmiiksi? Kuume ja heikko olo on kyllä verottanut edistymistäni reippaasti, ja jatkan neulomista omaan tahtiini, jaksamisen puitteissa. (Ja kuumeen noustessa/ollessa päällä ei neulomista edes suositella, joten olen tarkoituksella joutunut pitämään taukoakin.) No, nyt alkaa olo jo helpottaa, eli puikot käteen vaan! :)

1 kommentti:

Lotta kirjoitti...

No tämähän käy! En tosiaan huomannut, ettei se Template kaikille näy. Mutta tuota on aika yksinkertaista päivittää ja kaikki pysyy kärryillä, kun laitetaan päivityksestä kommentti viestin perään. bd