28.2.2009

Se on sitte tässä

En jaksa enää, tuli kamala kyllästyminen. Yritin kaikkeni... En halua enää edes nähdä puikkoja, lankoja enkä yhtään mitään käsitöihin liittyvää. Ainakaan tänä iltana.
Alimmaisena (piilossa) maailman rumin pannulappu, painoa 46g, kolme tiskiliinaa 50g, 32g, 49g. Pesukinnas 80g. Puuvillatilkkuja 13 kpl, yht. 64g. Langat niistä päättelemättä, koska käytän niitä yhdistämiseen. Kämmekkäät 23g, villasukat aikuiselle 63g ja lapselle 29g.


Sniikkerit mulle itelle, kaksinkertaista Step-lankaa ja Novitan lankaa, jonka nimen taaaaaas unohdin.. 66g. Tiskiliina 15g ja nuken pesuliina huikeat 9g.


Kuvaamatta kaksi tiskiliinaa (jotka annoin äidilleni Kuusamoon) yht. 90g ja pesukinnas, joka on jo joutunut pesuhuoneeseen, 100g.Laukku/pussukka, kuopus 3,5v halusi hopeisen laukun, mutta tuo ei kuulemma ole laukku. Tahtookin nyt hopeisen, mutta OIKEAN laukun, huoh. 18g. Pohjassa pahvi ja sisällä lankaa, noin niinkuin kuvaamisen helpottamiseksi.

Ja sitten nämä tekis yhteensä, öööööh.. 734g. Ja aiemmin olen saanut kulutettua 1521 g, joten yhteensä siis

2255g.

Siis yli kaksi kiloo. Hurjaa!!

Ylistaro ja JaanaM päättävät tähän. Ylitin oman tavoitteeni (en sitä kyllä tainnut edes kertoa, se oli puolitoista - kaksi kiloa), joten olen enemmän kuin tyytyväinen.

Kiitos kanssahamsteroineille ja apuemännälle.
Hyvä me!!

Ai niin, aion edelleen jatkaa ostamattomuutta lankojen suhteen. Eilen ostaa paukautin kangaspuut. Niiden pariin tästä sitten. (Okei, ne on ne Brion, siis lasten. Mutta mä kokeilen eka!!)

Ei kommentteja: