2.2.2009

Elina esittäytyy

Tervehdys, kanssahamsterit!

Olen Elina täältä pääkaupungin sykkeestä, lankahamstereissa mukana toista kertaa. Viime vuonna hamsterikuun kulutus taisi olla reilut 1300 grammaa, saa nähdä miten tänä vuonna käy. Puolison mielenrauhan säilyttämiseksi en ole viitsinyt inventoida ja punnita lankavarastoani, mutta lankaa on piiloteltu joka puolelle yksiötämme: olohuoneen nurkkaan, kirjahyllyyn, laatikoihin sängyn alle...

Minulla ei ole hamsterikuulle mitään tarkkaa suunnitelmaa tehtävistä töistä. Olen prosessineuloja, jolla on tyypillisesti monta keskeneräistä työtä puikoilla ja niitä neulotaan sitten vuorotellen fiiliksen mukaan. Tämän kuun aikana ufokorini keskeneräisine neuleineen saa kuitenkin marinoitua ihan rauhassa, puikkoja on kyllä tarpeeksi vapainakin. ;) Ensimmäinen hamsterityö, lapsen kirjoneulelapaset, on jo aloitettu eilen sulkapallon SM-kisoja katsellessa.

Käsitöiden lisäksi harrastan laulamista, kansanmusiikkia sekä erilaista pillipiiparointia. Minut saattaa myös bongata Töölön kulmilta partiohuivi kaulassa. Blogini nimi on Elinan neuleblogi ja Ravelrystä löydyn nimellä linae.

Ei kommentteja: