9.2.2009

Säärystimet

Ensimmäinen työni hamstereihin on tyttären säärystimet. Rinsessaneuletta ja lankana nalle, jota kului 83g .


Näyttäisi jäävän aika laihaksi tämän kevään saaliini, kesken on nimittäin Kevätpäiväntasausyllätyshuivi, johon odottelen seuraavaa vihjettä. Tosin huivin aloitin vasta helmikuun puolella, eli jos viimeinen vihje tulee "ajoissa", saan huivin mukaan hamsterikisaan.

Viime viikolla jouduin tilaamaan lankaa huiviin, joka menee synttärilahjaksi serkulleni. Mutta olihan langan ostaminen sallittua, jos se menee lahjaan tai lahjaksi? Vai putoanko pois heti alkumetreillä?

Lisää täällä. ;o)

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Nyt vasta huomasin sääntökysymyksen.

Säännöissä ei kyllä ole lahjaneuleita erikseen mainittu, langan ostaminen lahjaksi esim. vaihtoihin ja sitten tilaustyöt kyllä.

Nyt tuomaroin tämän kerran armeliaasti ja lasken tämän tilaustyöksi, jos lupaat ja vannot että ostoskorissa ei ollut kuin tasan tarkkaan huivilanka! ;) Kun työ on tilaustyö, ja lanka on ostettu hamsterikuun aikana, ei sen grammoja sitten myöskään saa laskea kulutukseen. ;)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos Kristel!

Ei ollut ostoksissa muuta kuin lahjahuivin lanka, 100g sivillaa. Sekin vielä niin ruman väristä (beige) että oikein harmittaa.. mutta enää en ehdi edes vaihtamaan.. plääh.