30.1.2007

käksä esittäytyy

1. Kuka olet? Onko Sinulla oma blogi?
Olen Annika alias käksä. Blogi löytyy osoitteesta http://kaksa.vuodatus.net/

2. Kauanko olet harrastanut neulomista?
Hmm.. Koulussa pakolliset sukat ja ristipistot tuli tietenkin näperrettyä, mitään varsinaista innostusta ei noista ajoista kuitenkaan jäänyt. Esikoista odottaessani -95 kudoin muutaman villatakin vauvalle. Nelisen vuotta sitten opettelin netin avulla kutomaan sukat ja siitä se sitten lähti. Nykyään on vähintään kaksi neuletta kesken koko ajan ja päässä miljoona ideaa lisää :) Kudon päivittäin, kaikki pienetkin vapaahetken kotosalla istun sohvannurkassa kutimet kädessä ja töissä aika kuluu varsin mukavasti puikot kilkattaen. Yötyössä pitkäaikaisosastolla kun on tämä mahdollisuus :)

3. Millainen on lankavarastosi? Onko sillä tarvetta pienentyä? Miten olet sitä kartuttanut?
Lankavaraston kilomäärää en osaa (enkä uskalla) edes arvioida, paljon sitä on. Niin paljon että jo itsekin olen alkanut epäilemään tarvitsenko oikeasti kaikki ne langat. Mieshän tuota asiaa on epäillyt jo kauan. Tuskin ainakaan kesken loppuisi jos hiukan varastoa pienentäisin. Varasto on karttunut aika pitkälti Novitan klubikaupan ansiosta, paljon on tullut tilattua, alkuun ihan tarpeeseen eli jotain nimenomaista työtä varten, mutta myös paljon josjoskustästäjotaintekis-lankaa. Lohjalla on myös pieni, mutta hyvät valikoimat omaava lankakauppa jossa on tultu vierailtua ihan kiitettävän usein.

4. Millä strategialla olet mukana? Neulotko vaan omaan tavanomaiseen tapaasi ja tahtiisi, vai kiinnitätkö nyt enemmän huomiota neulomiseen?
Omaan tavanomaiseen tapaani, eli niin paljon kuin mahdollista. Saatan joskus vapaapäivänä jumittua sohvalle koko päiväksi, hätäisesti nousen ruoan laittamaan ja palaan pikaisesti neuleen pariin.
5. Onko Sinulla jo suunnitelma millä työllä aloitat?
Villasukat aloitan heti kuukauden vaihduttua. Olen sopivasti töissä sen yön joten pääsen heti hyödyntämään ensimmäisetkin minuutit :) Muuta suunnitelmaa ei ole, mitään isompia töitä en ole nyt suunnitellut tekeväni, sukissa ja pipoissa tässä on vuodenvaihteen jälkeen aika mennyt. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä mitä tässä päähänsä saa.

6. Onko Sinulla suunnitelmissa jonkinlainen itsesi ylittäminen neuletaidollisesti? Aiotko kokeilla jotain ihan uutta?
Ei mitään tuollaisia suunnitelmia. Siten voisin yrittää itseni ylittää että tekisin hamsterikuukauden aikana myös keskeneräiset valmiiksi, tosin tuo tavoite on ollut jo muutaman kuukauden toteutumatta :D

7. Ja lopuksi: tuliko tammikuussa ostettua varalle lankaa, jos vaikka helmikuussa sattuisit tarvitsemaan etkä voikaan ostaa? ;)
Itseasiassa mietin muutamana päivänä mitä lankoja mulla tuolla onkaan ja tarttiskohan sitä jotain hamsterikuukauden varalle :) Totesin kylmän rauhallisesti etten tarvii, sukkia ainakin saan hirmuiset määrät varastolangoista jos ei niistä muka muuhun ole.

Ei kommentteja: