28.2.2011

Viimeinen tiskirätti

Sain tänään valmiiksi Novitan Bambusta tiskirätin. Meinasin käyttää kaksi kerää kaksinkertaisena ja kaiken langan, mutta siitä olisi tullut varmaan sopiva pöytäliina. Lopetin kesken kaiken ja rätti painaa 64 grammaa valmiina. Vielä jäi riesaksi jokunen gramma. Ehkä tiskirätti tulee lopuistakin. Tämä oli pakko puskea valmiiksi vielä tänään, ettei varmasti ufoutuisi.

Suunnitelmissa oli tehdä kaikenlaista, mutta tämä kuukausi on ollut varsinaista hulinaa. Paidan mallitilkku tuli melkein valmiiksi (eli pipo), toinen pipo jäi alkutekijöihinsä. Muutoin olen melko tyytyväinen saaliiseeni. Himo hamstrata lankaa on laantunut. Nyt mietin tarkemmin ostoksiani, ja paijaan stashini helmiä, joita on ihan kivasti kaapissa. Ehkä niistäkin saan vielä aikaiseksi tehdä jotain.

Seuraavaksi taidan jatkaa muutamaa pyydettyä neulomusta. Pipo, sukat ja paita olisi saatava puikoille. Mukavaa oli hamsteroida, mutta nyt on kyllä oikeastaan tosi kivaa saada tehdä jo aloitettujakin neuleita. Hamsteroinnin aikana neuloin myös anopille pipon anopin langoista, mutta niitä en ole hamsterointiini laskenut.

1 kommentti:

Lyth kirjoitti...

Grammat kirjattu.