2.2.2011

Minäkin mukana

Olen 45v kuuden lapsen äiti, lastenlapsia on neljä. Kutonut olen aina ja lankoja on kertynyt kymmeniä kiloja. Varasto on vähentynyt jo muutaman vuoden ajan, toki olen lankaa ostanutkin, mutta nyt vain tarpeeseen. Tammikuussa ostin langat kahteen lapsen puseroon, pakkohan se oli, kun pienet, 5v ja 8v halusivat. Näille kun ei ole tähän asti oikein kelvannut kuin sukat, lapaset ja pipot.
Tavoite onkin saada ensimmäisenä kuopuksen pusero valmiiksi ja sitten ainakin sukkia. Jos kilon-puolitoista saisin lankoja kulumaan, niin olisin tyytyväinen.
Eilen aloitinkin kuopuksen puseroa, onneksi hän halusi Puro-lankaa, se tuntuukin jouhevalta kutoa. Olikin ensimmäinen Puro-neule. Tähän asti olen vain tyytynyt hiplaamaan ko.lankaa kaupassa. En siis ole ostanut sitä varastoon.
Heti sitten alan kerjäämään hyvitystä 8v:n puserosta.. Sen piti valmistua viime kuussa, mutta hihat ovat tekemättä. Lapsi ei voi ymmärtää, miksi sen täytyy jäädä kuuukaudeksi lepäämään, joten se täytyy tehdä pikimmiten valmiiksi. Ei siis ikuisuustyö, mutta sellaiseksi jää, jos se ei pian valmistu. Puseron teen seiska veikasta, joten eipä sitä oikein kevällä varmaan tulisi pidettyäkään.
Olen työtön, joten sen puolesta aikaa olisi, mutta etsin töitä aktiivisesti, opiskelen ja hoidan lastenlapsia, sekä omien pienten ongelmia. Tietty kaikki kotityöt siihen vielä. Miestäkään ei ole, joten toimin myös talkkarina.
Päivittämätön blogi löytyy, olen myös Neulomossa JaanaM.

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Tässä kohtaa minun on reiluuden vuoksi otettava tiukka linja, sillä muitakin kyselyitä kesken olevien ei-ikuisuusprojektien viimeistelystä on ollut ja olisi epäreilua myöntää yhdelle hyvitystä kun toisille ei ole myönnetty. :)

JaanaM kirjoitti...

Asia selvä! Tein puseron tänään loppuun, lapsi on tyytyväinen!