9.2.2011

Ensimmäisen hamsteriviikon projekteja

Aloitin hamsterikuun tarkoituksenani tehdä loppuun vuoden vanha projekti: pintaneulevillapaita vaaleanvihreästä Seitsemästä Veljeksestä pienelle ihmiselle. Pyöröpuikoilla neulominen osoittautui huomattavasti pitkillä puikoilla neulomista miellyttävämmäksi ja etukappale paitaan valmistuikin toista olkapäätä vaille valmiiksi. Tässä vaiheessa huomasin kuitenkin jättäneeni liikaa silmukoita pääntietä varten, ja jouduin purkuhommiin. Koska uudelleenneulominen on kurjaa, villapaitaparka joutui takaisin jäähylle mielenkiintoisempien projektien tieltä.



Ensimmäisenä varsinaisena hamsteriprojektina puikoille pääsi toinen villapaita jälkikasvulle. Lankana on Lang Yarnsin Baby Alpaca, joka on kertakaikkisen ihanan pehmeää ja kevyttä neulottavaa. Yksinkertainen sileä neule on edennyt SuperBowlia katsoessa, työmatkoilla ja palavereissa mukavasti ja paidasta on jo vartalo-osa valmiina. Tästähän saattaa joskus tulla valmistakin! :)



Paitojen lisäksi työn alla ovat olleet lankalaatikosta löytyneet pienet pinkit lapaset, jotka saivat puuttuvan peukalon ja langanpäänsä viimeistellyiksi.



Saattaa olla että loppukerästä Sandnes Garnin Mini Palettia syntyy vielä jossain välissä pikkuruinen huivi pipon ja lapasten kaveriksi. Huivin lisäksi loppukuun projekti-ideoista löytyy pipoa, hanskaa ja ehkäpä jopa esittelyn kirjoittaminen tänne blogiin. :p

Ei kommentteja: