30.1.2011

Seijap esittäytyy

Uskaltaudun nyt ensimmäisenä esittäytymään kun sain kutsun tänne kuutos blogiin. Jos jotain tärkeää jää puuttumaan niin muokkailen sitten myöhemmin.

Olen reilu nelikymppinen työssä käyvä perheenäiti Kanta-Hämeessä. Omaa blogia Hetkiä Heimolasta olen kirjoitellut kesästä 2006 alkaen, blogi on pääasiassa päiväkirjaa omille käsitöille, mutta mysö samalla meidän perheen elämästä ihan sitä tavallista arkeakin. Myös Ravelrystä ja Novitan Neulomosta minut löytää myös seijap nimellä.

Kovasti en ole suunnitelmia tätä hamsterikuuta varten tehnyt. Tarkoitus olisi neuloa pois mahdollisimman paljon olemassa olevaa lankaa. Lapaskuuta varten keräsin pikkuisen huopuvia villalankoja yhteiskuvaan ja edelleen nämä samat langat odottavat neuleiksi pääsyä. Niin ja huopuvia lankoja olisi oikeasti vielä muitakin jemmassa. Saa nähdä mitä loppujen lopuksi pääsee puikoille.

Hamsterikuun kaksi ensimmäistä päivää vietän koulutuksessa Vivamo-opistolla. Saattaa olla siis, että en pääse neulomaan ennen kuin 3. päivä. Mutta varalta otan lankaa ja puikot matkaan. Pitää vaan päättää mistä aloitan mutta vielä ehtii.

Mukava on myös päästä seuraamaan teidän muiden suunnitelmia ja neulomisia.

Sunnuntai-illan terveisin seijap

Ei kommentteja: