28.2.2007

Viimeinen pari uunista ulos ; )


Hääpäivä, hammaslekuri ja nuoremman neuvolalekuri rikkoi sen verta neulonta-aikaa ettei täällä valmistunut enää muuta kuin viimeinen pari sydän hanskojen kaveriksi. Eilen huovutin sydäntumput ja pari sydäntablettia. Äsken laitoin myllyyn jauhamaan nämä metsä-Jussit joista tulee ukolle lämpimät hansikkaat. Punnitsin hanskat kahdesti kahdella eri vaa'alla ja sain molemmilla 156g vaikka Novitan ohje sanoo miesten lapasiin menevän 150g mutta minkäs teet!


Pesukonehuovutuksessa muuten ainakaan minä en saanut nurjaa neulosta erottumaan mitenkään sileästä neuleesta, joten mitään kohokuviota ei tullut toiveestani huolimatta sydäntumppuihin kuviokohdan ympärille. Tämä varmaan kohtalo myös metsä-Jussien kanssa!


Kiitos Kristelille, apuemännillemme sekä kanssaneulojille mukavasti yhteisestä kuukaudesta. Lankahamstereiden parissa opin uusia asioita kuten i-cord, tumpum teko ja virkkaus (vaikka käsialassa on vielä hiomista ja paljon) ja sain kulutettua huimat yli 2kg! Se on saavutus kun viime vuoden joulukuun puolessa välissä en omistanut grammaan grammaakaan neulontalankaa! Siitä lähtien lankoja on kerääntynyt ja hamstereihinkin ostettiin varta vasten lankaa!


Olen mukana en-osta-lankoja meiningissä, kahtotaan kuin kauan ; )

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Voi tuota Novitan ohjetta - miten epätarkka! :D
Onnittelut hienosti alkaneesta käsityöharrastuksesta vaan, käsiala hioutuu ajan myötä - hienojahan nuo sinun lapaset on! (Ja huovutus antaa kivasti pienet kauneusvirheet anteeksi...)
Nämä siis kirjattu!